ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

Κάθε ακίνητο είναι ξεχωριστό αφού διαθέτει τα δικά του χαρακτηριστικά. Η SMART TOWN αφού συλλέξει όλα τα δεδομένα και στοιχεία της οικίας σας και αφού συντάξουμε το κείμενο με αναλυτική περιγραφή του ακινήτου σας θα δημιουργήσουμε την καταχώρηση της οικίας σας ώστε να κάνει την διαφορά στην προσέλκυση περισσότερων κρατήσεων.

2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της AIRBNB τα ακίνητα με επαγγελματικές φωτογραφίες αποφέρουν περισσότερες κρατήσεις και όπως είναι φυσικό περισσότερα έσοδα σε σύγκριση με άλλα ακίνητα της περιοχής τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την στατιστική θα φέρουμε έναν φωτογράφο και θα προετοιμάσουμε το ακίνητο σας ώστε να τραβήξουμε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που θα τονίσουν όλα τα σημαντικά στοιχεία της ιδιοκτησίας σας.

3. ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΟΙ πλατφόρμες έχουν δημιουργήσει αλγορίθμους που φανερώνει το ποσοστό ανταπόκρισης των μηνυμάτων προς τους επισκέπτες. Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός απάντησης των μηνυμάτων οι πλατφόρμες σε επιβραβεύουν ώστε να βρίσκεσαι πιο ψηλά στα εμφανιζόμενα αποτελέσματα αναζήτησης, Η SMART TOWN είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο ώστε να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστούν οι επισκέπτες.

4. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

H SMART TOWN θα αξιολογήσει τους πιθανούς επισκέπτες ώστε να διαλέξει τους πιο αξιόπιστους. Πως θα το καταφέρουμε αυτό; Οι πλατφόρμες όπως η AIRBNB δίνουν το δικαίωμα στους οικοδεσπότες να ελέγξουν το προφίλ των ενδιαφερόμενων επισκεπτών κοιτάζοντας τα σχόλια που τους έκαναν άλλοι οικοδεσπότες. Η SMART TOWN θα ελέγξει διεξοδικά το προφίλ τους ώστε να επιλέξει τους πιο κατάλληλους μειώνοντας τις πιθανότητες ζημιών και τυχών απαράδεκτων συμπεριφορών.

5. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Βασική προϋπόθεση για την ομαλή διαμονή των επισκεπτών είναι η καθαριότητα. Μια εξειδικευμένη ομάδα καθαριότητας θα φροντίσει ώστε το ακίνητο σας να λάμπει από καθαριότητα κάνοντας την διαμονή των επισκεπτών ευχάριστη.

6. CHECK IN/OUT

Ένα έμπειρο και χαμογελαστό μέλος της SMART TOWN θα περιμένει τους επισκέπτες σας κατά την άφιξη τους στην οικία σας ώστε να τους υποδεχθεί, να τους ξεναγήσει στο χώρο σας και να τους δώσει οποιαδήποτε συμβουλή και πληροφορία για την καλύτερη ξενάγηση στην πόλη μας. Επίσης ένα μέλος μας θα βρίσκεται στον χώρο σας ώστε να παραλάβει τα κλειδιά από τους επισκέπτες σας και να ελέγξει τον χώρο σας για τυχόν ζημιές.

7. ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Πριν την άφιξη των επισκεπτών σας στην οικία σας φροντίζουμε ώστε να είναι εξοπλισμένο με σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας και είδη καθαρισμού, όπως επίσης και με βασικά είδη πρωινού όπως καφέ, τσάι, ζάχαρη, βούτυρο, μέλι.

© 2024, smarttown bnb

Το γραφείο μας

Ασκληπιού 40 Τρίκαλα T.K 42131

Βρείτε μας

E. smart_town21@yahoo.com
P. +30 2431 181341
Μ. +30 6979833920

Follow Us

Developed and powered by NetSense